MINN KOTA RT TERROVA 55 WR 60

Šifra:   1363771
NOVA
Minn Kota RT Terrova 55 WR 60 152 cm 12V
električni vanbrodski motor.
-10%
2.850,00 €
2.565,00 €
 Plaćanje karticama na rate

Opis

Poluga za odlaganje/spuštanje: Pritisnite ovu polugu na nosaču i padajuće rampe će bez napora gurnuti vaš motor za trolling u vodu. I kada budeš spreman za pokret, Auto Park pomaže motoru da se lako spremi tako što automatski usmjerava donju jedinicu u savršen položaj za spremanje.
Napredna zaštita od korozije: Riptide® kućišta donje jedinice motora su pjeskarena, zatim obložena aluminijem kako bi se spriječila oksidacija i hrđanje. Zatim završni sloj praškaste boje pruža vrhunsku zaštitu.
Minn Kota motori dolaze standardno sa svime što vam je potrebno za povezivanje s odabranim Humminbird tražilicama ribe.Povežite i upravljajte svojim motorom za trolling, sidrom za plitku vodu i tražilicom za ribe putem aplikacije One-Boat Network na Apple® ili Android™ uređajima.
Spot-Lock će vas držati na mjestu s GPS preciznošću bez premca. Dostupno na GPS sustavu koji je unaprijed instaliran, Spot-Lock vam daje snagu da ostanete točno na vrhu bilo kojeg produktivnog mjesta za ribolov, bez dodirivanja vašeg motora za trolling.
Uz uključeni senzor smjera, možete koristiti Jog za pomicanje svoje lokacije Spot-Lock pet stopa u bilo kojem smjeru. Aktivirajte Spot-Lock s bežičnog daljinskog upravljača.
Digital Maximizer™: Omogućuje do 5 puta dulje vrijeme rada s jednim punjenjem baterije.Ovi motori za trolling s promjenjivom brzinom omogućuju vam da odaberete svoju točnu brzinu i isporučuju samo onoliko snage koliko vam je potrebno, pomažući vam u očuvanju baterije za cjelodnevni ribolov.
Neuništiva kompozitna osovina — zajamčeno doživotno: Srž vašeg Minn Kota trolling motora je neuništiva kompozitna osovina. To je ekskluziva Minn Kota!
Što je uključeno: Riptide Terrova 55 lb. 60" motor, bežični daljinski upravljač, uzica, senzor smjera, MKP-32 podupirač i hardver za montažu

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više